Recept - Gumimacis Oroszkrémes torta

Recept - Gumimacis Oroszkrémes torta

Ne habozzatok kipróbálni ezt a fantasztikus receptet! Hagyjátok, hogy Nasimámor gumicukorjaink varázslatos élménnyé tegyék az oroszkrém tortát. Készítsetek különleges pillanatokat, és élvezzétek az ízek mágikus világát!

Kedves Nasimámor Gumicukor Rajongók!


Ma egy különleges ötlettel állunk elő, ami garantáltan elvarázsolja az ízlelőbimbóitokat és lenyűgözi a vendégeiteket: az oroszkrém torta Nasimámor gumicukorral! Miért érdemes ezt az elképesztő desszertet készíteni? Íme néhány ok, ami meggyőzhet titeket:

  1. Kivételes Ízélmény: Nasimámor gumicukoraink már önmagukban is fantasztikus ízkavalkádot nyújtanak. Amikor ezeket az ízeket ötvözzük a puha oroszkrém tortával, az eredmény egy páratlanul finom desszert lesz, amely mindenkinek garantáltan elnyeri a tetszését.
  2. Színvonalas Vendéglátás: Ha különleges alkalomra készítitek ezt a tortát, vendégeitek garantáltan emlékezetes pillanatokkal lesznek gazdagabbak. Nasimámor gumicukorral díszített tortát tálalni olyan, mint egy kis művészeti alkotás bemutatása, ami elvarázsolja a vendégeket.
  3. Változatosság és Kreativitás: A Nasimámor gumicukrok számos ízben elérhetők, így kreativitásotoknak és ízlésvilágotoknak megfelelően variálhatjátok a torta ízeit. Próbáljátok ki a különböző ízkombinációkat, és teremtsétek meg saját, egyedi oroszkrém tortátokat.
  4. Családi Élmény: A Nasimámor gumicukorral való sütés és díszítés remek lehetőség a család együtt töltött időre. Hozzátok össze a családot, és készítsetek együtt valami csodásat. Az együtt eltöltött idő és az elkészült finomságok mindig felejthetetlen élményeket nyújtanak.

HOZZÁVALÓK

  • A tésztához:

  • 6 db tojás

  • 6 ek kristálycukor

  • 6 ek liszt

  • 1 csomag sütőpor

  • Krémhez:

  • 5 dl tej

  • 15 dkg kristálycukor

  • 3 dkg vaníliás pudingpor

  • 3 db tojássárgája

  • 2 dkg expressz zselatin fix

  • 3 dl Hullala habtejszín

  • 1 csomag kandírozott gyümölcs

  • 1 csomag mazsola

  • A torta bevonásához:

  • 3 dl Hullala habtejszín

 

ELKÉSZÍTÉS

  1. A tésztához a tojásokat a kristálycukorral habosra keverjük, majd beledolgozzuk a lisztet és a sütőport. Zsírozott, lisztezett tortaformába öntjük és előmelegített sütőben, 150 fokon tűpróbáig sütjük.
  2. A krémhez a tejet felfőzzük a cukorral, a pudingporral és a tojások sárgájával és kihűtjük. Amikor kihűlt, hozzákeverjük a zselatin fixet, majd a felvert habtejszínt és beleforgatjuk a kandírozott gyümölcsöt és a mazsolát.
  3. A tésztát kettévágjuk, majd megtöltjük a krémmel. A tortát bevonjuk tejszínhabbal és tetszés szerint Nasimámor gumicukorral díszítjük

 

További hírek